Jak jest u was w szkole? Usunęli mundurki? U mnie usunięto mundurki i będziemy mieli identyfikatory chyba spale swój mundurek "nienawiść do mundurków tak zostałem wychowany "
Kuba
Wysłany: 2008-09-27, 19:20
My mamy mundurki... szczerze powiem, że mi nie przeszkadzają... choć lepiej by mi bylo bez nich
_________________ Czcij Quasiego, a będzie Ci odpuszczone... Zapomnisz o nim o Tobie zapomną... Zaprawdę powiadam Wam tylko Quasiemu chwala się należy bo z nim będziecie wprawdzie szczęśliwi
By Kuba!
Virginity, hahaha wiesz ale ind. może masz? bo my mamy ind (tzn. będziemy mieć) a mój brat (w twoim wieku) ma ind.
_________________ Czcij Quasiego, a będzie Ci odpuszczone... Zapomnisz o nim o Tobie zapomną... Zaprawdę powiadam Wam tylko Quasiemu chwala się należy bo z nim będziecie wprawdzie szczęśliwi
By Kuba!
U mnie zostały. I w sumie nawet dobrze. W zeszłym roku płaciłem za nie, potem je prałem (raz ), innymi słowy: wydałem na nie kasę. I to by było bez sensu gdyby je teraz wycofali i te pieniądze poszłyby w błoto. Poza tym można się na przerwach zabawić w Star Warsy, a mundurki to miecze świetlne